Inauguració “Miratges de la memòria”

Tinc ganes de compartir la felicitat que vaig sentir el dia de la inauguració de Miratges de la memòria a Barcelona, a la galeria Blue Frame Gallery.

És una exposició molt desitjada, feia temps que em feia il·lusió exposar a Barcelona… i ho vaig gaudir molt!!!

Va ser impressionant, des de la quantitat de gent que va venir a tal com va quedar muntada l’exposició, la situació de la galeria… tot va ser rodó! Aquí us deixo un vídeo on es veu l’ambient de la inauguració!

 

 

També em van fer una entrevista… que difícil és posar-se davant d’una càmera 😉

 

 

Finalment, vull agrair especialment les paraules de la crítica d’art Raquel Medina (uufff, em va emocionar!), la confiança del Ricard Rivera, a l’Albert i al Miguel Ángel el treball ben fet per haver-m’ho fet a mi molt fàcil, a la Loreto i a l’Agustín per haver apostat per la meva obra, a tothom que va venir i a tants amics i familiars que, com sempre, em van voler acompanyar … i a tots els que em vau dir coses precioses!!!

I per aquells qui us vàreu perdre la inauguració, encara teniu temps per veure l’exposició fins el 2 de desembre!