“La vida està plena de moments i d’instants màgics, i el meu treball i el meu desig és capturar-los i ser capaç d’expressar a la tela per tal que l’espectador també hi pugui participar.”

Nascuda a Reus l’any 1963, viu la joventut a Tarragona, els anys universitaris a Barcelona i des de fa 17 anys a Cambrils, on té també el seu estudi de pintura.

No obstant ser llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i màster en Dret Fiscal, la seva especial admiració envers les arts plàstiques es converteix, poc a poc, en una necessitat vital d’expressar la seva creativitat interior, i comença a pintar l’any 2005. Actualment comparteix el ser treball amb con la pintura.

És membre actiu de l’Académie Arts-Sciences-Lettres de Paris i artista de la Société des Artistes Indépendants de França.

Els guardons més importants obtinguts per la pintora són el Primer Premi de Pintura-Medalla d’Or a la X Edició de la Florence Biennale l’any 2015, en dues ocasions per l’Académie Arts-Sciences-Lettres de Paris per la seva obra i trajectòria (els anys 2015 i 2012), i el segon premi de Pintura al Moya Museum of Young Art de Viena a la International Contemporary Art Exhibition l’any 2014.

L’Institut Ramon Llull ha valorat la seva trajetòria i ha col.laborat en la difusió de la seva obra pictòrica a l’exterior.

Bàsicament autodidacta i amb una especial atenció als olis treballats amb espàtula, els seus quadres descobreixen velers atrapats dins la boira, vaixells que es mouen al compàs d’unes aigües en ocasions tranquil·les i en altres tumultuoses i braves, cels tempestuosos, llacs envoltats de calma, reflexes a l’aigua, suaus paisatges d’hivern, romàntics paisatges de primavera, camins entre arbres que conviden a endinsar-s’hi i passejar… tot creant una atmosfera de tímida sonoritat.

La Marissa, desdibuixant suaument els contorns i sota un joc de textures, proposa un estil singular, des d’on es pot veure el món darrera d’un vel de boira, convidant l’espectador a entrar en la seva obra, al mateix temps real i imaginària… i, al final, atrapar-lo en aquest entorn.

Entre les últimes exposicions, tant individuals com col·lectives, es poden destacar:

La X Florence Biennale.
ST-Art Strasbourg.
Grand Palais de París al Saló dels Artistes Independents.
Gallery Pall Mall de Londres.
Miami Art Expo.
Rotterdam International Art Fair.
Atlantic Gallery de Nova York.
Gallerie Brenart de Brussel·les.
Art Fair Hamburg.
Galeria Fons d’Art d’Olot.
Art Show Busan a Corea del Sud.
Oxford International Art Fair.
Moya Museum of Vienna.
Broadway Gallery de Nova York.
El Círcol de Reus.
Museu d’Art i d’Història de Reus.
Toronto Art Expo.